Nieuwe beelden van 'Kamp Waes' beloven niet veel goeds
LHX
Nieuwe beelden van 'Kamp Waes' beloven niet veel goeds
Foto: Photonews

De twee eerste afleveringen van 'Kamp Waes' waren al een ongelofelijk succes. Zondag wordt de derde aflevering uitgezonden.

De tweede aflevering van 'Kamp Waes' eindigde heftig. Nadat Julien al moest afhaken na de proef met de tunnels, moesten ook Youssef en Emma hun badge afgeven.

Dat gebeurde tijdens de 'Tenderfeet', een vijftig kilometer lange oriëntatietocht. Zowel Emma als Youssef liepen helemaal verloren en moesten in het eerste stuk al opgeven.

(Lees verder onder de post.)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

De grote vraag voor zondag is uiteraard: hoe vergaat het de andere deelnemers? Zij begonnen stuk voor stuk sterk, maar ze hebben nog tientallen kilometers te gaan. Bovendien staan ze door hun slaaptekort aan de rand van de uitputting, én moeten ze hun weg in het donker zien te vinden.

Een preview die VRT 1 publiceert drukt de kijkers al meteen met de neus op de feiten: dit wordt geen lachertje. We zien Kaat, die helemaal verdwaasd is en door de vermoeidheid zelfs begint te hallucineren.

Ze is duidelijk aan het einde van haar krachten. Toch besluit ze nog verder te doen. Hoe dat afloopt is nog maar de vraag...

"Arme Kaat, ik hoop dat ze het toch volhoudt", reageren de kijkers alvast. "Topgrietje."

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.