Château Planckaert Verrassing van jewelste! Familie Planckaert verbluft iedereen met dit grote nieuws
COS
Verrassing van jewelste! Familie Planckaert verbluft iedereen met dit grote nieuws
Foto: VRT

Binnenkort is de familie Planckaert weer op het televisiescherm te zien in een nieuw seizoen van 'Château Planckaert'. De opnames daarvan zijn al een tijdje bezig.

Een deel van de familie Planckaert zal binnenkort niet alleen op tv te zien zijn, maar ook in de theaterzalen. Francesco Planckaert werkt namelijk aan een theatertournee van de Planckaerts. Eddy Planckaert zal verhalen en leuke anekdotes over het wielrennen vertellen.

Het idee voor de theatertournee ontstond op de presentatie van het boek over Eddy in het wielermuseum Koers in Roeselare. "Er was tweehonderd man op afgekomen en ik zag van tussen het publiek dat mijn vader genoot van de verhalen die hij aan het vertellen was én van de reacties van de mensen in de zaal", vertelt Francesco in Dag Allemaal.

Het gelach en applaus zorgde ervoor dat Eddy meer een meer op dreef raakte. "Toen ook mama naar voren geroepen werd, voelde ik hoe ze samen in hun sas waren en dat daar iets moois aan het gebeuren was: de mensen hingen aan hun lippen." En dus zal Christa Planckaert ook meedoen in de theatertour.

Naast de verhalen van Eddy en Christa, zal oudste zoon Francesco voor een streepje muziek zorgen. Hij zal bekende Vlaamse en internationale hits live op z'n gitaar brengen. Er staan vanaf september al twee shows gepland, in Bredene en Erpe-Mere. Een derde volgt later in Izegem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.