VRT-kijkers sceptisch over nieuw programma van Tom Waes
LHX
VRT-kijkers sceptisch over nieuw programma van Tom Waes
Foto: Eén

Het is een druk televisiejaar voor Tom Waes. Momenteel is hij te zien in 'Kamp Waes', maar later dit voorjaar komt daar nog een programma bij.

Het nieuwe programma dat Tom Waes gaat presenteren richt zich op de meer dan 500.000 jongeren die op 9 juni voor het eerst kunnen gaan stemmen. Die jongeren wil de VRT wegwijs maken in het politieke landschap.

"Om uit te zoeken waar zij van wakker liggen, trek ik in vijf afleveringen naar vijf middelbare scholen", vertelt Tom alvast. Dat doet hij telkens met drie politici, die de jongeren het vuur aan de schenen zullen leggen.

De VRT-kijkers reageren op het nieuws met gemengde gevoelens. "Tom is wel een goede moderator, denk ik", klinkt het aan de ene kant. "Dat zal weer interessant zijn."

Daarnaast zijn er ook twijfels. "Ik hoop dat het wel een neutral programma wordt", wordt er geschreven. Er zijn heel wat mensen die het gevoel hebben dat dat níét het geval zal zijn. "Manipulatie van de jongeren", noemen ze het. "Dat zal wel weer propaganda worden met socialisten..."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.