Zita Wauters doet na 'Zomerhit' verrassende uitspraak over Stan Van Samang
COS
Zita Wauters doet na 'Zomerhit' verrassende uitspraak over Stan Van Samang
Foto: Instagram @zitawauters

Nadat het haar vorig jaar net niet lukte, kon Pommelien Thijs de 'Zomerhit'-trofee deze zomer wel in de wacht slepen. Dat deed ze met 'Erop of eronder'.

Net als vorig jaar werd 'Zomerhit' gepresenteerd door Niels Destadsbader en Siska Schoeters. Zij krijgen dit jaar backstage versterking van een niet zo onbekend gezicht: Zita Wauters maakte haar opwachting achter de schermen voor de online content rond het programma.

Zita heeft enorm genoten van haar zomer bij 'Zomerhit'. "Dat was echt keileuk. Dat was supertof. Dat was keigezellig, keiveel leuke mensen. Ook veel leuke mensen leren kennen. Ik heb me daar mega geamuseerd", vertelde ze recent bij de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'.

Zowat volledig muzikaal Vlaanderen is bij 'Zomerhit' gepasseerd. Maar wie is Zita nu het meeste bijgebleven van al die artiesten? "Ik denk eigenlijk Stan Van Samang. Ik vond die kerel zo grappig", zegt Zita. "We moesten samen een filmpje maken rond cocktails maken en ik heb me daar echt dood mee gelachen eigenlijk. Dat vond ik echt een leuke mens."

"Ik ken die wel van vroeger, van mee te gaan kijken naar 'Belgium's Got Talent' met papa (Koen Wauters presenteerde het VTM-programma, red.), maar toen was ik ook veel kleiner. Dus dat was eigenlijk de eerste keer dat ik daar een goed gesprek mee kon hebben en die was megalief. Ik hem me daar echt heel goed mee geamuseerd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.