Zita Wauters heeft verrassende boodschap voor ex-vriend van haar moeder Valerie De Booser
PMN
Zita Wauters heeft verrassende boodschap voor ex-vriend van haar moeder Valerie De Booser
Foto: Instagram@zitawauters

In 2020 besloten Koen Wauters en Valerie De Booser een punt te zetten achter hun huwelijk. Ze waren toen 16 jaar samen. De scheiding was ook een klap voor hun dochter Zita Wauters.

In 2020 maakten Koen Wauters en Valerie De Booser bekend dat ze na 16 jaar huwelijk uit elkaar gingen. Deze beslissing was ook een emotionele klap voor hun dochter Zita Wauters.

Het einde van het huwelijk bracht echter niet alleen verdriet met zich mee, maar ook nieuwe liefdes. Net zoals hun ouders moesten Zita en haar broer Nono omgaan met de nieuwe partners van hun ouders.

In de VRT-podcast 'Split' deelde Zita haar ervaringen over de scheiding en de betrokkenheid van haar moeder bij een nieuwe liefde. Valerie begon een relatie met Dirk De Witte, een vastgoedmakelaar uit Antwerpen.
(Lees verder onder de foto)

In het begin had Zita stereotypische verwachtingen van stiefouders. Ze had het idee van de "boze stiefmoeder of -vader" in haar hoofd en dacht dat haar vader de enige persoon was die voor haar zorgde. Maar toen Dirk in beeld kwam, veranderde haar perspectief.

“Ik had een stereotiep beeld in mij hoofd over de boze stiefmoeder of -vaders. Ik dacht: mijn papa is mijn papa, niemand anders", citeert Het Laatste Nieuws haar.

"Maar toen hij binnenkwam was het van ‘maatje’ en ‘vuistje’. Ik hoor hem nu zelfs nog altijd."
(Lees verder onder de foto)

Zita sluit af met de woorden: "Ik kon geen betere persoon hebben dan hem om dat beeld te doorprikken."

Haar verhaal is een eerbetoon aan de kracht en veerkracht van kinderen die te maken krijgen met scheidingen en nieuwe liefdes in het leven van hun ouders.

Het laat zien dat het vermogen om liefde en acceptatie te vinden in elke situatie ons de kans geeft om te groeien en sterker te worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.