Zita Wauters komt met duidelijk statement over samenwerken met haar papa
PMN
Zita Wauters komt met duidelijk statement over samenwerken met haar papa
Foto: Photonews

Zita Wauters presenteerde afgelopen zomer mee het programma ‘Zomerhit’. We zullen haar nog wel op tv zien in de toekomst.

Zita Wauters is de dochter van Valerie De Booser en Koen Wauters. Wanneer zien we vader en dochter eens samen op televisie?

Zita komt daar met een duidelijk statement over. Ze geeft meer uitleg in de MNM-podcast ‘22 Minuten Stomme Vragen’. “Ik zou niets willen maken met mijn papa. Langs de ene kant zou ik dat wel tof vinden maar toch liever niet”, vertelt ze.

“Dat is mijn manier om me van hem los te koppelen. Ik ben supertrots dat hij mijn papa is en ik heb daar ook veel van meegekregen.”

Waar Zita het vooral moeilijk mee heeft zijn de vooroordelen. “Langs de andere kant krijg ik altijd maar weer te horen dat ik het allemaal mag doen dankzij mijn papa. Ik denk dat dat de reden is waarom ik het allemaal wat van mij weg duw.”

De zenders zijn nochtans vragende partij om een programma te maken met Zita en haar papa. “Ik krijg regelmatig aanvragen om iets te doen met papa. Dat is dan meestal keileuk maar ik doe het niet”, is Zita duidelijk.

Het maakt natuurlijk Zita niet minder trots op haar papa en wat die al bereikt heeft. Maar ze wil graag haar eigen pad volgen.

“Ik ben sowieso trots om die achternaam te dragen en dat hij mijn vader is, maar ik wil Zita zijn. Ik wil tonen dat ik dat alleen kan en zonder zijn hulp.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.