'Familie' en 'Thuis' in één reeks? Aaron Blommaert doet wel heel straffe uitspraak
LHX
'Familie' en 'Thuis' in één reeks? Aaron Blommaert doet wel heel straffe uitspraak
Foto: VTM

Aaron Blommaert speelt de rol van Raven in 'Familie'. Op korte tijd is hij uitgegroeid tot een belangrijk en geliefd personage.

Aaron Blommaert is haast niet meer weg te denken uit 'Familie', maar toch beseft hij dat zijn job in de soap eindig is. Hij is immers nog jong en zou nog graag andere dingen doen in zijn carrière. Voorlopig is een exit echter nog niet aan de orde. Hij speelt de rol van Raven nog met veel plezier. 

"Hebben die van 'Thuis' al gebeld?", vraag Peter Van de Veire hem in de podcast 'Peter Van de Veire & De zandloper'. "Nee", is Aarons antwoord, maar de vraag zet hem wel aan het denken. "Het is een legendarische overstap, die van de ene soap naar de andere", vindt hij. "En er zijn heel wat acteurs die dat hebben gedaan."

Voor hem hoeft er eigenlijk helemaal geen kloof tussen de twee te bestaan. "Mijn grote droom is hetzelfde personage, maar in de andere soap", vertrouwt hij Peter toe. "Dat zou ik baanbrekend vinden, dat je opeens merkt: dit is hetzelfde universum."

"Ik wil eigenlijk heel graag dat VTM en VRT de handen eens in elkaar slaan en een special maken en dat de twee elkaar om de zoveel tijd passeren. Al is het maar een cameo, bijvoorbeeld dat ik in de loft van Lars aankom en dat Nancy daar staat te kuisen." Als dat geen leuk idee is!

Meer nieuws

Meer nieuws

.