Fans van ‘Familie’ twijfelen geen seconde meer: “Zo gaat het aflopen met Raven”
PMN
Fans van ‘Familie’ twijfelen geen seconde meer: “Zo gaat het aflopen met Raven”

Tegenwoordig zijn er wel wat heftige momenten in ‘Familie’. Denk maar aan de verhaallijn rond Raven. De fans denken te weten hoe dit zal aflopen.

De voorbije maanden is er een heftige verhaallijn opgedoken in ‘Familie’ rond het personage van Raven (rol gespeeld door Aaron Blommaert).

Hij worstelt al geruime tijd met een drugsverslaving. Het is een verhaallijn die al voor heel wat spanning en drama gezorgd heeft.

De fans denken intussen te weten hoe dit zal aflopen. De laatste tijd heeft Raven een goed contact met Yoko (rol gespeeld door Cyra Gwynth).

De gesprekken die Raven heeft met Yoko lijken hem veel deugd te doen. Het heeft een goede invloed op hem.

De fans twijfelen niet meer over een goede afloop. "Na al het leed en de ellende om hem heen, is het prachtig om te zien dat Raven eindelijk steun vindt bij Yoko", merkt een fan op.

"Ze begrijpt hem en helpt hem om zijn drugsverslaving te overwinnen. Dit kan het keerpunt zijn in het leven van Raven."

De fans gaan zelfs nog een stap te verder door te beweren dat Yoko en Raven ook een koppel gaan worden. Als dat zo is, gaat dit voor hoogspanning zorgen.

Voor Cédric (rol gespeeld door Yanni Bourguignon) zal het een klap in zijn gezicht zijn. Ze heeft hem immers voorgesteld om samen naar Spanje te verhuizen.

"Hoewel ik blij ben voor Raven en Yoko, ben ik ook bezorgd over de gevolgen", deelt een fan zijn bezorgdheid. "Cédric is een personage dat sterk reageert op emoties, dus ik voorzie wel wat problemen in de toekomst."

Laat ons met z’n allen hopen op een goede afloop voor Raven. ‘Familie’ zal ook de komende maanden nog blijven verrassen met onverwachte wendingen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.