Grote verdeeldheid onder 'Familie'-kijkers: Hoe loopt het af met Niko?
LHX
Grote verdeeldheid onder 'Familie'-kijkers: Hoe loopt het af met Niko?
Foto: VTM

In 'Familie' heeft Niko zich erg in de nesten gewerkt. Hij zal een belangrijke keuze moeten maken.

Deze week kwam het in 'Familie' tot een kus tussen Niko en Mieke. Hun liefde voor elkaar blijkt er, ondanks alles wat er gebeurd is, nog steeds te zijn. 

In een filmpje dat Zjef voor Rudi heeft gemaakt, is echter te zien hoe Niko en Hanne elkaar passioneel kussen. Dat zag Mieke duidelijk niet aankomen...

Er zit niks anders op: Niko zal een keuze moeten maken. Wordt het Mieke of Hanne? Er zijn veel kijkers die daar een mening over hebben.

"Mieke, als zij nog wil, natuurlijk", reageren ze op sociale media. "Ik hoop Mieke, dat was een mooi koppel." "Mieke, want Hanne is precies nog een kind."

Toch zijn er ook tegenstanders die vinden dat Niko toch beter voor Hanne kiest. "Ik vond hem een mooi koppel met Hanne", klinkt het. "En gezien zijn vaderwens kan hij zo misschien pluspapa voor Gastonneke zijn." "Mieke heeft een te grote fout gemaakt ten opzichte van Niko en Sam."

Heel wat kijkers betwijfelen echter of Niko überhaupt nog wel een keuze heeft. "Ik denk dat hij hen nu allebei kwijt is", wordt er geschreven. "Wie van de twee zou hem nog willen? Hij heeft niks te kiezen!" "Niko zal met lege handen achterblijven."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.