🎥 Fantastisch! Koen en Kris Wauters zorgen voor gigantische stunt
COS
🎥 Fantastisch! Koen en Kris Wauters zorgen voor gigantische stunt
Foto: VTM

Muziekliefhebbers moeten dit weekend in Kiewit zijn. Daar vindt nog tot en met zondag 20 augustus het festival Pukkelpop plaats. Ook 'Tarkastaja' zou er optreden.

Tarkastaja werd eerder deze maand toegevoegd aan de line-up van Pukkelpop. Op zaterdag zou het 'Finse powerpopduo' in de Marquee staan tussen 13.00 en 14.00 uur. Meteen deed de mysterieuze groep - met maar één nummer - vermoeden dat er een bekend duo schuilging achter de opvallende maskers.

Wie het nummer 'Fuck 'Em All' beluisterde zou meteen kunnen horen dat de stem van de ene zanger wel erg deed denken aan Koen Wauters. Vertaalden we 'Tarkastaja' uit het Fins, dan kwamen we te weten dat het 'inspecteur' betekent. Dat leek een verwijzing te zijn naar 'Inspector Clouseau'. Het Nieuwsblad kon achterhalen dat de tourdata van de groep vals waren.

Afgelopen week werd er volop gespeculeerd over welke artiesten hun opwachting op Pukkelpop zouden maken. Om 13.00 uur kwam het verlossende antwoord. Het waren inderdaad Clousea-broers Koen en Kris Wauters die voor een stunt zorgden. 'The Masked Singer'-gewijs namen ze hun maskers na 'Fuck 'Em All' af.

"We zijn hier een jaar mee bezig geweest. Ik weet dat de meesten van jullie het tegen het einde wel doorhadden. We hopen al onze hele carrière om hier eens te mogen staan, en via een sneaky trucje is het dan toch gelukt", citeert HLN Koen, die op Instagram een filmpje deelde van de vermommingen. Geweldig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clouseau (@clouseauofficieel)

Meer nieuws

Meer nieuws

.