Het is weer zover: Jo Vally heeft fantastisch nieuws
PMN
Het is weer zover: Jo Vally heeft fantastisch nieuws
Foto: Photonews

Jo Vally heeft fantastisch nieuws te melden. De zanger maakte het nieuws bekend op zijn Facebook. Hij is in de wolken.

Geweldig nieuws voor Jo Vally: hij is voor de zesde keer opa geworden! De zanger deelde het fantastische nieuws met zijn fans via zijn Facebookpagina, waarbij hij liet weten dat hij in de wolken is.

Op 7 november verwelkomde Jo een prachtige kleindochter, die de naam Bo heeft gekregen.

"De fiere mama en Bo maken het uitstekend", aldus Jo. "Ook de papa van Bo, Pieter, en haar broertjes Julleke en Stan, en zusjes Lio, Noa en Ella zijn apetrots op de komst van het nieuwe gezinslid."

Jo Vally staat bekend om zijn geweldige stem en zijn liefde voor muziek. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en vele hits gescoord.

Maar nu, naast het podium, is Jo ook een trotse en liefdevolle opa. Het is duidelijk dat zijn kleindochter Bo een enorme vreugde brengt in zijn leven.

Gefeliciteerd aan Jo Vally, de nieuwe opa, en aan de hele familie met deze geweldige toevoeging aan hun geluk. Moge Bo worden omringd door liefde, warmte en genegenheid terwijl ze opgroeit.

Jo Vally zal ongetwijfeld genieten van zijn rol als opa, terwijl hij zijn muzikale carrière voortzet.

Zijn fans kunnen zeker nog vele geweldige optredens en nieuwe muziek van hem verwachten.

Maar op dit moment wil Jo gewoon genieten van het geluk dat zijn kleindochter Bo met zich meebrengt en zijn tijd besteden aan het vieren van dit prachtige nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.