Het loopt fout tussen Regi en Kristel: "Trek uw plan"
LHX
Het loopt fout tussen Regi en Kristel: "Trek uw plan"
Foto: VTM

In 'Regi gaat trouwen' zien we Regi en zijn verloofde Kristel Hubeny als twee tortelduifjes die niet van elkaar af kunnen blijven. Toch heeft elke relatie ook wel eens minder romantische momenten, en dat is bij hen niet anders.

De relatie van Regi en Kristel lijkt steeds rozengeur en maneschijn te zijn, maar in de nieuwste aflevering van 'Regi gaat trouwen' is hun eerste serieuze ruzie te zien. Het gebeurt – hoe kan het ook anders? – in de auto.

Regi en Kristel gaan in Nieuw-Zeeland het eten voorproeven dat ze tijdens hun trouwfeest voorgeschoteld zullen krijgen. Het is Kristel die rijdt, want Regi voelt zich niet zo goed.

Het loopt al meteen mis wanneer Kristel in volle vaart over een verkeersdrempel rijdt. Regi grijpt in paniek naar de handgreep. "Zie jij die niet, of wat?", reageert hij in shock.

Amper een minuut later botst Kristel bij het parkeren tegen de stoeprand. Even verkeert ze in de ontkenningsfase, maar algauw zien ze dat er schade is aan de velg en de spoiler van hun huurwagen. "Schat, dat is 1.500 euro, ik heb die verzekering niet genomen!", roept Regi uit.

De sfeer is tegen dan al helemaal onder nul gezakt. "Ik rijd nooit meer. Trek uw plan", klinkt het bij Kristel. "Waarom kan jij niet tegen kritiek?", verwijt hij haar. "Ik vind het helemaal niet erg, maar ik mag het toch zeggen?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.