📷 Koen Wauters doet iedereen twee keer kijken: "Amai, Nono is het evenbeeld van zijn pa"
COS
📷 Koen Wauters doet iedereen twee keer kijken: "Amai, Nono is het evenbeeld van zijn pa"
Foto: Instagram @wauters_koen

De yearbook challenge nam sociale media afgelopen week over. Bekende gezichten deelden massaal AI-beelden die zo uit een jaarboek van de jaren 90 konden komen.

Koen Wauters en broer Kris Wauters lijken op Instagram nu ook deel te nemen aan de challenge. Alleen hebben ze geen AI gebruikt. De Clouseau-broers doken gewoon even in hun oude fotoalbums.

"We hebben geen yearbook challenge nodig om er enigszins onnozel uit te zien!", zeggen Koen en Kris bij de throwbackfoto. "Gelukkig zit het Vanbinnen", grappen de broers. Ze lokken heel wat reacties uit met de foto.

"Zalig om terug te zien!", lezen we. "Waar is de tijd", merkt iemand op. "Ik vind het schattig", laat nog een fan weten. "Jullie zijn geweldig, toen en nu en voor altijd", zegt een fan. "Jullie zijn nog niks veranderd", vindt een volger. "Toen knap en nu nog steeds knap!"

Het valt fans meteen ook op dat Koen wel heel veel gelijkenissen vertoont met zijn zoon Nono Wauters. "Amai, Nono is het evenbeeld van zijn pa", is een fan opgevallen. "Zo vader, zo zoon", lezen we nog. "Kris en Nono", lacht een fan. "Ja, Nono heeft dezelfde prachtige look", merkt een volger op.

"Zóóó Nono", vindt iemand op Facebook. "Hier echt wel grote gelijkenis met Nono", merkt iemand anders op. "Koen is twee druppels water zijn zoon Nono", zegt nog een fan. "Dat vind ik persoonlijk niet. Eerder een mooie mengeling van zijn ouders. Zita is helemaal de mama", reageert iemand anders. Wat vind jij?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clouseau (@clouseauofficieel)

Meer nieuws

Meer nieuws

.