Manager Natalia na alle ophef: “Zo gaat het nu met haar”
PMN
Manager Natalia na alle ophef: “Zo gaat het nu met haar”
Foto: VTM

Het is niet de week van Natalia geworden. De zangeres is serieus onder vuur komen liggen. Het programma ‘Astrid en Natalia: back to reality’ werd ook nog eens afgevoerd door VTM.

Natalia heeft een zware week achter de rug. Er kwam het nieuws dat ze zich misdragen heeft achter de schermen van het programma. Ze noemde medewerkers van het programma “amateurs”.

De zangeres werd door VTM op het matje geroepen. Natalia bood daarna haar verontschuldigingen aan. Intussen besloot VTM om het programma ook niet meer uit te zenden.

Natalia beseft dat ze in de fout is gegaan. “Maar er zijn veel ergere dingen”, reageert haar manager Frank Delang bij Het Laatste Nieuws. Natalia begint donderdag aan haar Vlaamse tournee van zes grote theaterconcerten, met aftrap in Trixxo Theater Hasselt.

"Dit raakt haar als mens"
Het is iets waar de zangeres heel hard naar uitkijkt. Alle focus gaat nu naar die tournee. Het laatste wat Natalia nu wil is haar fans teleurstellen.

Maar hoe gaat het nu met haar? “Al die ophef heeft haar als mens geraakt”, gaat de manager verder. “Dat kan ook niets anders. Dat is logisch.”

“Maar we hebben er de voorbije dagen veel over gepraat en geventileerd samen. Haar blik staat volledig terug op de toekomst nu.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.