Uitgelekt: Nono Wauters heeft belangrijke opdracht gekregen van zijn vader Koen
PMN
Uitgelekt: Nono Wauters heeft belangrijke opdracht gekregen van zijn vader Koen
Foto: Qmusic

Clouseau trekt volgend jaar weer naar het Sportpaleis. De ticketverkoop voor die concerten loopt als een trein. Clouseau was nu ook weer even in het Sportpaleis voor een gastoptreden bij ‘The Night of the Proms’.

Clouseau heeft aangekondigd dat ze volgend jaar weer optreden in het Sportpaleis. De kaartverkoop voor deze concerten verloopt zeer voorspoedig en de bandleden zijn erg enthousiast over de komende shows. 

Clouseau trad ook op tijdens 'The Night of the Proms' in het Sportpaleis, waar ze tevens gezelschap hadden van een groot orkest.

Voor Nono Wauters, de zoon van zanger Koen Wauters, was dit een bijzondere ervaring. "Het was superleuk dat het met zo'n groot orkest was", merkt Nono op. "Dat is de eerste keer dat ik dit gezien heb."
(Lees verder onder de foto)

Het interview nam echter een verrassende wending toen de journalist onthulde dat Koen Wauters zijn sociale media niet zelf beheert, maar dat dit juist door Nono wordt gedaan.

Nono is dan ook enorm trots op het succes van de ticketverkoop voor de concerten van Clouseau in het Sportpaleis.

"Ik had het gehoopt, in een droom, maar ik had nooit verwacht dat het over zoveel zou gaan en zo sne zou gaan."

Fans van Clouseau kunnen zich dus alvast verheugen op de komende concerten in het Sportpaleis, waar de band zonder twijfel weer een spectaculaire show neer zal zetten.

Met hun aanstekelijke hits en enthousiasme op het podium belooft het wederom een onvergetelijke avond te worden voor alle bezoekers.

Meer nieuws

Meer nieuws

.