Wendy Van Wanten heeft niet mis te verstane boodschap voor VTM nadat ze niet werd geselecteerd voor ‘Liefde Voor Muziek’
PMN
Wendy Van Wanten heeft niet mis te verstane boodschap voor VTM nadat ze niet werd geselecteerd voor ‘Liefde Voor Muziek’
Foto: Photo News

‘Liefde Voor Muziek’ heeft wat te vieren. Het VTM-programma begint aan zijn tiende seizoen.

VTM opteerde om voor deze feesteditie artiesten uit de vorige edities opnieuw uit te nodigen. Stan Van Samang, Johannes Genard, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi Penxten, Tourist Le MC, Suzan & Freek en K3 zijn de gelukkigen.

Er zijn dus opnieuw heel wat artiesten die uit de boot vallen. Eén van hen is Wendy Van Wanten.

De 63-jarige zangeres zegt aan TV-Familie dat ze het heel fascinerend vindt om bestaande nummers in een nieuw kleedje te steken.

“Maar ik lig er niet wakker van dat ik nog nooit ben uitgenodigd voor ‘Liefde Voor Muziek’. Met de jaren wordt mijn agenda sowieso alsmaar voller. Ik zit dus echt niet te treuren naast de telefoon, hoor.”

Wendy is ook niet iemand die zelf naar VTM zal bellen om te vragen of ze mag deelnemen. “Ik focus op wat ik heb en niet op wat ik niet heb.”

Ze heeft ook een duidelijke boodschap naar de zender toe. “Ik weet niet of ik mij een week vrij kan maken voor het programma.”

“Er zijn de optredens, maar ook mijn kinderen. Mijn zoon Clément (22) woont alleen en er is ook nog de zorg voor Estelle (15)."

Wendy zegt de zorg voor haar dochter een fulltimejob op zich is. Daarnaast vindt ze het ook belangrijk dat het huis netjes is en ze moet regelmatig voor taxi spelen voor haar kinderen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.