Drie jaar na breuk met André Hazes: Sarah van Soelen heeft eindelijk nieuws over haar liefdesleven
LHX
Drie jaar na breuk met André Hazes: Sarah van Soelen heeft eindelijk nieuws over haar liefdesleven
Foto: Instagram @sarahvansoelen

In 2021 waren André Hazes en Sarah van Soelen een half jaar lang een koppel. Het was een korte maar ontzettend intense periode.

Op amper een half jaar tijd werd het erg serieus tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Ze kochten samen een huis en spraken al over kinderen.

Toch eindigde de relatie weer zo abrupt als ze begonnen was. Voor Sarah kwam de breuk naar eigen zeggen "als een donderslag bij heldere hemel". Het duurde een hele tijd voor ze alles verwerkt had.

Inmiddels gaat het weer een stuk beter met haar. Lange tijd is ze single geweest, maar nu laat ze aan het Nederlandse Story weten dat ze weer verliefd is. Op wie, dat vertelt ze er niet bij.

"Het is nog pril, maar we vinden elkaar ontzettend leuk", wil ze wel prijsgeven. "Ik heb het erg fijn met hem." De gelukkige komt uit Rotterdam, net als Sarah zelf. "Dat alleen al voelt heel vertrouwd."

Met André daarentegen is Sarah totaal niet meer bezig. Zelfs met Rachel Hazes, met wie ze ook na de breuk nog een tijd erg close was, heeft ze geen contact meer. "Het hoofdstuk Hazes is dus in alle opzichten afgesloten", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.