Jacques Vermeire niet uitgenodigd om grote reünie van crew ‘FC De Kampioenen’: “Er was een probleem”
PMN
Jacques Vermeire niet uitgenodigd om grote reünie van crew ‘FC De Kampioenen’: “Er was een probleem”
Foto: Eén

Afgelopen weekend kwam de bijna volledige crew van ‘FC De Kampioenen' nog eens samen. Bijna, want Jacques Vermeire was de grote afwezige. Hij speelde er de rol van Dimitri De Tremmerie.

De crew van ‘FC De Kampioenen’ kwam samen op het voetbalveld in Emblem bij Ranst, dat jarenlang het decor was van de reeks. Bij de grote reünie was Jacques Vermeire niet aanwezig. Die bleek niet op de hoogte te zijn gebracht.

Jacques zegt bij Het Laatste Nieuws dat hij niet wist dat er een reünie was. “Ik ben er niet voor gevraagd. Er zat geen reden achter, ik heb niet gezegd dat ik niet aanwezig wilde zijn. Ik val helemaal uit de lucht.”

Het probleem blijkt te zijn dat Jacques niet in de Whatsappgroep van De Kampioenen te zitten. "Ik denk ook dat het probleem zich daar stelt. Al kent wel iedereen mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres. Ze zouden me wel kunnen bereiken", klinkt het nog bij Jacques.

Productieassistente Ann Ricour erkent dat Jacques niet in die Whatsappgroep zit. “We wilden daarbij natuurlijk nog meer mensen uitnodigen, maar op de locatie in Ranst moesten we ons helaas houden aan een limiet van het aantal personen.”

“We hadden de limiet al overschreven waardoor we dus enkele mensen - onder meer Jacques - dus niet hebben kunnen uitnodigen. Maar dat wil niet zeggen dat als we dit in de toekomst organiseren, Jacques niet uitgenodigd zal zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.