Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff hebben belangrijk nieuws gekregen van de politie
PMN
Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff hebben belangrijk nieuws gekregen van de politie
Foto: Photonews

Jean-Marie Pfaff en zijn echtgenote Carmen Pfaff hebben belangrijk nieuws gekregen. Het nieuws is afkomstig van de federale gerechtelijke politie in Antwerpen.

Vorig jaar, op 18 augustus, werd Carmen Pfaff het slachtoffer van een homejacking. Verschillende mannen drongen haar huis in Brasschaat binnen. Ze gingen er gewelddadig te werk.

Carmen raakte bij die homejacking lichtgewond. De daders konden ontsnappen. Carmen werd verschillende keren geslagen en opgesloten in het toilet.

De federale gerechterlijke politie in Antwerpen meldt dat er een 25-jarige man is aangehouden. "Dankzij het gerechtelijk onderzoek door de federale gerechtelijke politie is een voertuig in beeld gekomen dat de verdachten gebruikt zouden hebben", zegt Kristof Aerts van het Antwerpse parket aan VRTNWS.

“Nadien konden enkele verdachten geïdentificeerd worden. Gisteren werden tegelijkertijd vijf huiszoekingen uitgevoerd in de regio Charleroi. Daarbij is één man van 25 jaar opgepakt en hij is intussen ook aangehouden door de onderzoeksrechter. Nu wordt er verder gezocht naar eventuele andere betrokkenen."

De man zal dinsdag voor de raadkamer verschijnen. Die zal moeten beslissen of hij al dan niet aangehouden blijft.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.