Vriendin van Dennis Black Magic neemt besluit over hun relatie nu hij zeven jaar naar de gevangenis moet
PMN
Vriendin van Dennis Black Magic neemt besluit over hun relatie nu hij zeven jaar naar de gevangenis moet
Foto: Photonews

Dennis Black Magic (49) is eerder deze week veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar. Die liet meteen na het vonnis al weten in beroep te gaan. Dat beroep zal later nog behandeld worden.

Na de uitspraak van de rechter werd Dennis Black Magic door verschillende agenten opgehaald bij hem thuis. De pornokoning werd met een combi naar de gevangenis gebracht. Daar moet hij een celstraf van zeven jaar uitzitten.

De 24-jarige Helena Catoir is de verloofde van Dennis. Ze vulde voor hem nog snel een Aldi-tas met zijn spullen zodat alles klaarstond wanneer de politie kwam. Helena heeft een besluit genomen over hun relatie.

“Ik blijf achter mijn man staan”, is ze heel duidelijk in Het Nieuwsblad. “Hoe hij nu afgeschilderd wordt: dat is niet hoe ik hem heb leren kennen en hoe hij vandaag is.”

Helena is Dennis in de gevangenis gaan bezoeken met hun zoontje

Dennis zat amper 24 uur in de gevangenis of Helena is hem al gaan opzoeken. Dat belooft ze dagelijks te doen. “Ik ben hem gaan opzoeken met ons zoontje Leano.”

Helena raakte ongepland zwanger toen ze nog geen echte relatie had met Dennis. Ze wist ook niet meteen wie de vader was, en dus besloot hij om haar zoontje te adopteren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.