Tegenslag voor Sarah Puttemans op reis: "Echt heel rot"
LHX
Tegenslag voor Sarah Puttemans op reis: "Echt heel rot"
Foto: instagram@sarahputtemans

In een nieuwe aflevering van haar vlog neemt Sarah Puttemans ons mee op reis in Namibië. Het is een adembenemend avontuur.

In Namibië verkent Sarah Puttemans de prachtige landschappen en gaat ze enkele keren op safari. Ze vindt het er prachtig en geniet met volle teugen.

Toch ervaart ze ook iets minder aangenaams: op de beelden die ze deelt, is duidelijk te zien dat er iets mis is met haar huid. Dat komt door een zonne-allergie, vertelt ze openhartig.

"Mijn huid ziet er nu heel slecht uit. Ik heb een soort blaasjes op mijn kaak. Dat is heel zware uitslag van de zon. Ik heb dat ook op mijn borst en op mijn benen. Ik vind het zeer vervelend. Ik ben mijn medicatie thuis vergeten. Ik vind het echt heel rot", klinkt het. 

Het is intussen twee jaar geleden dat ze de allergie ontdekte. "Ik kreeg blaasjes over heel mijn lichaam. Toen ben ik naar de dokter geweest, die zei dat ik een zonne-allergie heb. Sommige reizen heb ik daar geen last van, en nu ineens weer heel extreem."

"Ik ben wel blij dat ik ook even deze kant van mijn huid kan laten zien. Ik weet dat mensen altijd denken dat mijn huid perfect is, maar dat is dus niet. Ik ben hier echt heel onzeker over."

Sarah Puttemans
Youtube: Sarah Puttemans

Meer nieuws

Meer nieuws

.