Marie Verhulst en Viktor Verhulst weten meteen wat hun vader van plan is: “Zo’n opa wil ik zijn”
PMN
Marie Verhulst en Viktor Verhulst weten meteen wat hun vader van plan is: “Zo’n opa wil ik zijn”
Foto: Play4

Deze zomer zijn er weer opnames voor een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’. Het resultaat daarvan zien we dan later bij Play4. Dit keer zouden we de familie kunnen volgen in hun dagelijkse leven.

De familie Verhulst wacht een heel drukke zomer. Gert Verhulst heeft met ‘Zomerrevue’ een dagelijkse show in Plopsaland. Marie Verhulst treedt in het pretpark op met Samson en Viktor Verhulst zijn agenda staat overvol met optredens als dj.

Tussen alle drukte door denkt Gert Verhulst ook al wel aan kleinkinderen. Dat zegt hij in Story. “Ik ben er klaar voor.”

“Maar kleinkinderen zal nog niet voor meteen zijn. Laat Viktor en Marie eerst maar goed werken en gelukkig zijn. Kinderen zullen er later wel komen.”

Gert heeft al wel nagedacht over wat voor opa hij wil zijn. “Ik zal een grootvader zijn die zijn kleinkinderen rot verwent en de ouders daarna opzadelt met de problemen die door die verwennerij ontstaan zijn.”

“Nee, ik wil een aanwezige opa zijn. Als vader kon ik er niet altijd zijn voor mijn kinderen, dat zou ik willen goedmaken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.