Na interview met Bart De Pauw krijgt Gert Verhulst heel wat kritiek te slikken: “Zo’n vies beestje”
PMN
Na interview met Bart De Pauw krijgt Gert Verhulst heel wat kritiek te slikken: “Zo’n vies beestje”
Foto: GoPlay

Vorige week deed Bart De Pauw voor het eerst in zeven jaar zijn verhaal. Hij werd bij zes vrouwen schuldig bevonden aan grensoverschrijdend gedrag en elektronische belaging. Bart deed zijn verhaal in het Play4-programma ‘De Tafel van Gert’.

Bart De Pauw zei onder meer in ‘De Tafel van Gert’ dat hij klaar was om zijn excuses aan te bieden aan z’n slachtoffers. Hij zou dat graag doen in een gesprek met hen. Daar is tot zover geweten nog geen reactie op gekomen.

De slachtoffers waren ‘not amused’ over het interview. De deur zou wel nog steeds op een kier staan. Dat de deur nog steeds op een kier staat vindt advocaat Walter Daemen goed nieuws.

“Ik hoop dat ze het kunnen uitklaren”, bedenkt hij zich in Dag Allemaal. “Het zou een signaal zijn naar alle geteisterde kinderen, van slachtoffers én veroordeelden. Ik heb al vaak familieleden in begeleiding zien gaan omdat ze de mediadruk en de internettrollen niet aankonden.”

"Zijn al die journalisten jaloers op Gert omdat hij de 'scoop' had?"

Intussen krijgt ook Gert Verhulst heel wat kritiek te slikken. Er wordt hem verweten dat hij niet kritisch genoeg was in zijn vraagstelling. Daar is de advocaat het niet mee eens.

“Waren die journalisten misschien jaloers omdat iemand anders de ‘scoop’ had? Gert deed dat menselijk en kritisch, zo goed als hij kan. Jaloezie, nog zo’n vies beestje…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.