Ruben Van Gucht geeft reden waarom hij niet samenwoont met zijn vrouw en zoontje
PMN
Ruben Van Gucht geeft reden waarom hij niet samenwoont met zijn vrouw en zoontje
Foto: Instagram @rvangucht

Ruben Van Gucht (37) is de vaste commentator bij het vrouwenwielrennen. Je kan hem ook elke zaterdagochtend horen bij Radio 2. Hij praat openlijk over zijn vrouw en zoontje.

Ruben Van Gucht is samen met Blanka Vlasic. Blanka is een ex-wereldkampioene in het hoogspringen. Ze hebben met Mondo samen een zoontje. Ruben woont dus niet bij z’n gezin.

Blanka en hun zoontje wonen in haar thuisland Kroatië. Ruben zelf woont en werkt in Vlaanderen. In ‘De Tafel van Gert’ legt de commentator uit hoe het komt dat ze niet samenwonen.

“Moeder zijn vergt heel veel en als je dat moet doen in een vreemde omgeving, waar je mama niet eens kan komen helpen, waar je geen arts kent...

“Volgende week ga ik naar ginder”, zegt Ruben. “Waarom Blanka niet in België woont? Ze is in de eerste plaats Kroatische en heeft daar haar verplichtingen.”

Een reden waarom Blanka niet in België woont, blijkt ook hun zoontje te zijn. “Moeder zijn vergt ook heel veel en als je dat moet doen in een vreemde omgeving, waar je mama niet eens kan komen helpen, waar je geen arts kent...”

Meer nieuws

Meer nieuws

.