Viktor Verhulst heeft groot nieuws: “Dat zou wel eens een groot feest kunnen worden”
PMN
Viktor Verhulst heeft groot nieuws: “Dat zou wel eens een groot feest kunnen worden”
Foto: instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst gaan we ook weer zien in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. Die opnames gaan deze zomer van start. Viktor zal weer moeten optreden als dj.

Viktor Verhulst blikt bij Radio 2 terug op zijn ‘Sweet Sixteen’. “Ik vierde dat in de zomer van 2010”, weet hij nog. “Mijn vader heeft me toen mee op sleeptouw genomen in een café in Blankenberge omdat ze daar met Studio100 de ‘Zomerrevue’ deden.”

“In augustus werd ik dan 16 jaar. Mijn vader wilde iets speciaals doen en organiseerde een cowboy - en indianenfeest. Dat gebeurde in onze toenmalige kroeg in Zeebrugge. Het werd een legendarische avond.”

Op 1 oktober viert Viktor zijn 30ste verjaardag

Het is niet zo dat Viktor zijn verjaardag altijd zo uitgebreid viert. “Ik vier dat meestal discreet”, merkt hij op. “Ik doe dat dan met een paar vrienden en familie. Dit jaar word ik 30, misschien dat we dan iets speciaals doen.”

Viktor wordt op 1 augustus 30 jaar. “Ik ben wel bezig met ouder worden”, zegt hij. “Ik ben iemand die beseft dat elke seconde die wegtikt niet meer terugkomt. Ik probeer elke dag wel iets plezants te doen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.