Fans van ‘Familie’ doen verschrikkelijke ontdekking: “Gaat een bloedbad worden”
PMN
Fans van ‘Familie’ doen verschrikkelijke ontdekking: “Gaat een bloedbad worden”
Foto: VTM

Vanavond start er een nieuwe week van ‘Familie’. We staan op een goede twee maanden van de grote seizoensfinale. Stilaan gaan we naar de voorbereidende fase van die verhaallijnen.

Zoals elk jaar is het topsecret wat er te gebeuren staat in die seizoensfinale van ‘Familie’. Enkel Aaron Blommaert (Raven) en Kürt Rogiers (Lars) wilden iets kwijt over die seizoensfinale. Zij zeiden eerder al dat ze nauwelijks voorkomen in die seizoensfinale. “De hele familie Van den Bossche zal wel getroffen worden”, verklapte Kürt al wel.

De fans zijn al volop aan het speculeren. Ze komen telkens bij hetzelfde personage uit. Er is niemand die nog vertrouwen heeft in Joris.

"Seizoensfinale van 'Familie' gaat een bloedbad worden"

“Het is een verhaallijn die al heel lang aansleept”, citeert TV-Familie de fans van de soap. “Het is nu wel duidelijk dat de ontknoping zal zijn voor de seizoensfinale. Pas dan wordt Joris ontmaskerd als ‘bad guy’”.

Maar is dan niet te laat? “Als de hele familie getroffen zal worden, gaan er daarom geen doden vallen”, merken de fans nog op. “Het kan ook om een ontvoering of een bomaanslag gaan. Het wordt in ieder geval een bloedbad.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.