The Masked Singer Jens Dendoncker doet straffe onthulling: 'The Masked Singer'-productie moet plots ingrijpen
COS
Jens Dendoncker doet straffe onthulling: 'The Masked Singer'-productie moet plots ingrijpen
Foto: VTM

Volgend jaar keert 'The Masked Singer' terug. Het wordt al het vierde seizoen van het immens populaire VTM-programma.

Net als het derde seizoen zal het vierde seizoen gepresenteerd worden door Jens Dendoncker. Hij nam de fakkel vorig jaar over van Niels Destadsbader die de overstap naar de openbare omroep maakte.

Jens heeft intussen al heel wat ervaring als schermgezicht en presentator. Het zorgt ervoor dat Jens niet meer snel uit zijn lood te slaan is. Een onverwachte situatie bij 'The Masked Singer' maakte dat duidelijk.

Jens kondigde tijdens 'The Masked Singer' Leeuw - toen nog niet ontmakserd als Maksim Stojanac - aan, maar er kwam niemand het podium op. "Leeuw was in de coulissen onwel geworden door de hitte in dat loodzware pak", onthult Jens in Humo.

"Dat zadelde de productie met een probleem op: contractueel mag dat pak op zo'n openbare plek namelijk niet uitgetrokken worden. Ze moesten dus snel beslissen: wachten we nog even, of grijpen we in?", vertelt de presentator.

"Ondertussen hoor ik in mijn oortje: 'Leeuw is ko, Jens! Hou iedereen 10 minuten bezig. Misschien 15.' En dan mag den dikke het weer oplossen. Vroeger zou ik op zo'n moment compleet flippen, maar ondertussen weet ik me uit zulke situaties te lullen. 'Sorry jongens, maar Leeuw zit nog in zijn holletje.'"

Meer nieuws

Meer nieuws

.