Koen Wauters geeft ongezouten mening over medeartiesten bij 'Liefde Voor Muziek': "Versta ik niks van"
LHX
Koen Wauters geeft ongezouten mening over medeartiesten bij 'Liefde Voor Muziek': "Versta ik niks van"
Foto: GoPlay

Het tiende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' wordt erg bijzonder. Van elk voorgaand seizoen keert één artiest terug.

In de jubileumeditie van 'Liefde Voor Muziek' zijn het Stan Van Samang, Johannes Genard, Clouseau, Jasper Steverlinck, Laura Tesoro, Regi, Tourist LeMC, Suzan & Freek en K3 die elkaars muziek zullen coveren. Het belooft met andere woorden een onvergetelijk seizoen te worden.

Op 4 oktober vertrok de hele bende naar Montpellier, waar ze samen al een week hebben doorgebracht. Ze genieten er ongetwijfeld van de zon en de wijn, maar uiteraard moet er ook hard gewerkt worden.

Op Qmusic brengt Koen Wauters verslag uit van de intense week. Hij leerde alle artiesten op een nieuwe manier kennen. Zo ontdekte hij dat Freek kurkdroge humor heeft.

Met Suzan, daarentegen, had hij wel een probleempje. "Daar versta ik niks van", onthult hij. "Die heeft al van alles tegen mij gezegd, maar ik weet nooit wat. Ik versta ze niet. Ik kan er niet aan doen."

Stan Van Samang heeft hem in positieve zin verrast. "Ik wist al dat hij heel grappig was, maar hij is nog grappiger geworden. Dat is zoals wijn, dat rijpt met de jaren", klinkt het. "En Tourist is een heel coole."

Meer nieuws

Meer nieuws

.