The Masked Singer Na 'The Masked Singer'-zege van Aaron Blommaert: Deze 'Familie'-acteur solliciteert naar deelname
COS
Na 'The Masked Singer'-zege van Aaron Blommaert: Deze 'Familie'-acteur solliciteert naar deelname
Foto: VTM

'The Masked Singer' keert volgend jaar terug met een vierde seizoen. VTM kondigde onlangs groot nieuws aan over dat nieuwe seizoen.

Voor het vierde seizoen mochten fans van 'The Masked Singer' zelf een ontwerp insturen. Kijkers mochten zelf één van de personages voor het nieuwe seizoen bedenken. Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat krijgt één fan zijn of haar ontwerp dus op televisie te zien.

Veel weten we nog niet over het nieuwe seizoen van het VTM-programma. Wel lijkt het al vast te staan dat Jens Dendoncker na het afgelopen seizoen ook het vierde seizoen zal mogen presenteren. De samenstelling van het panel en de uitzenddatum komen we later pas te weten.

Vorig jaar was het Aaron Blommaert die als Tovenaar iedereen kon charmeren met zijn mysterieuze moves en loepzuivere stem. Opvallend: één van zijn collega's lijkt zich spontaan aan te bieden om ook deel te nemen aan 'The Masked Singer'.

Yanni Bourguignon, die in 'Familie' Cédric vertolkt, speekt in oktober in de komische musical 'Zo Mooi, Zo Blond'. Hij zal daarin ook zingen. "Dat kan dan ineens mijn kandidatuur zijn voor het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer'. Ik wil heel graag meedoen, want zingen is een passie van mij", zei hij een tijdje geleden in Story.

Yanni schreef tijdens de zwangerschap van verloofde Kelly zelfs een liedje. "Qua stijl neigt het naar kleinkunst. Ik zou het eens deftig moeten producen en misschien wel uitbrengen", aldus Yanni. Of de makers gehoor zullen geven aan zijn spontane sollicitatie, komen we volgend jaar te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.