KMI doet straffe voorspelling voor volgende week: We halen 20 graden
LHX
KMI doet straffe voorspelling voor volgende week: We halen 20 graden
Foto: foto: Pixabay (archieffoto)

Al een tijdje zitten we in een wisselvallige periode. Volgens het KMI blijft dat nog wel even duren.

Vandaag begint zonnig, maar in de namiddag neemt de bewolking opnieuw toe, meldt het KMI. Die kunnen soms wat regen of enkele buien met zich meebrengen. We halen maximaal 16 graden in Vlaanderen.

Morgen begint de dag met veel wolken en nog wat regen in het oosten van het land. Daarna wordt het wisselvallig. Er vallen enkele buien, behalve in het noorden en noordoosten, waar het droog blijft. In de namiddag krijgen we enkele opklaringen. De maxima liggen rond 13 à 14 graden.

De bewolking blijft dinsdag aanhouden. 's Ochtends is het nog droog, maar in de namiddag verwachten we perioden van regen of buien. De temperaturen halen opnieuw 13 à 14 graden, met een matige tot vrij krachtige wind.

Ook woensdag wordt zwaarbewolkt met periodes van soms hevige buien en regen. Donderdag is er nog steeds kans op buien, maar de intensiteit neemt af. Het wordt ook iets zachter, met maxima tussen de 12 en 17 graden.

Vrijdag begint nog zwaarbewolkt met enkele buien, maar in de loop van de dag klaart het op. Het wordt erg zacht, met maxima tussen 16 en 19, of zelfs 20 graden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.