Dit zagen we niet aankomen: Pauline De Vos deelt heel onverwacht nieuws
PMN
Dit zagen we niet aankomen: Pauline De Vos deelt heel onverwacht nieuws
Foto: Instagram@devospauline

Pauline De Vos is de vriendin van Junior Planckaert. Ze is erg actief op Instagram. Pauline heeft intussen al meer dan 36.000 volgers.

Pauline De Vos laat op Instagram heel regelmatig van zich horen. De vriendin van Junior Planckaert is ook heel avontuurlijk. Op dat gebied zijn ze ook een match want haar vriend Junior is dat ook.

Pauline heeft avontuurlijke plannen. Ze volgt momenteel een opleiding voor ‘Paramotor Pilot’ en moet daar zowel een theoretisch als een praktisch examen voor afleggen. Dat staat te lezen in haar profiel op Instagram.

Een paramotor is een luchtvaartuig dat bestaat uit een glijscherm, een soepele uit stof gemaakte vleugel waarmee zweven mogelijk is, samen met een motor die ofwel op de rug van de piloot gedragen wordt of geplaatst is op een onderstel op drie of vier wielen.

Pauline deelde op haar Instagram ook enkele foto’s van zichzelf. We zien haar in het bos. Op de foto’s komen ook reacties.

Het is de volgers van Pauline opgevallen dat ze heel gelukkig is. “We zien je telkens stralen op je foto’s”, reageren ze. “Je bent ook altijd even vriendelijk.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.