Exit wenkt vandaag: Groot probleem voor Jean-Marie Pfaff
PMN
Exit wenkt vandaag: Groot probleem voor Jean-Marie Pfaff
Foto: Photo News

Overmorgen viert Jean-Marie Pfaff zijn verjaardag. Hij mag dan zeventig kaarsjes uitblazen. Er duikt voor hem wel een groot probleem op.

Op 4 december viert Jean-Marie Pfaff zijn zeventigste verjaardag. Een mijlpaal in het leven die normaal uitbundig gevierd wordt, maar Jean-Marie twijfelt of hij het wel zal vieren.

Voor Jean-Marie moet er geen feest komen voor zijn zeventigste verjaardag. Er duikt immers een groot probleem op.

Vandaag moet zijn museum in Beveren de deuren sluiten. Het museum is een ware schatkamer met truitjes en souvenirs van de gewezen doelman.

In een interview met Primo zegt Jean-Marie dat hij zijn museum langer wil openhouden. "We zijn momenteel in onderhandeling om het langer open te houden", legt hij uit.
(Lees verder onder de foto)

"Ik ben hier elke dag aanwezig en ik doe dit voor de mensen. Ik geloof dat iedereen die in zo'n positie verkeert, gestimuleerd moet worden om hetzelfde te doen als ik."

Het museum is niet alleen een eerbetoon aan de indrukwekkende carrière van Jean-Marie, maar ook een plek waar voetballiefhebbers herinneringen kunnen ophalen.

Jean-Marie zijn toewijding aan het museum is bewonderenswaardig. Het is duidelijk dat hij zoveel mogelijk fans wil laten meegenieten van de hoogtepunten in zijn carrière.

Meer nieuws

Meer nieuws

.