Voor het eerst foto van Carmen Pfaff na haar hersenbloeding
PMN
Voor het eerst foto van Carmen Pfaff na haar hersenbloeding

Het is een zwaar jaar geworden voor Carmen Pfaff. Ze werd getroffen door een hersenbloeding. Daarna werd ze ook nog eens het slachtoffer van een homejacking.

Het was geen makkelijk jaar voor Carmen Pfaff. In mei werd ze getroffen door een hersenbloeding terwijl ze op weg was naar Mallorca.

Carmen moest maandenlang revalideren na deze ingrijpende gebeurtenis. Ze verbleef ook enkele weken in een revalidatiecentrum.

Daarna werd ze opnieuw getroffen door een tegenslag. Ze werd het slachtoffer van een homejacking.

Het is iets wat je niemand toewenst. Ondanks deze moeilijke tijden vierde de familie maandag de zeventigste verjaardag van Jean-Marie Pfaff.

Dochter Debby Pfaff deelde op haar Instagram een foto van hele familie, inclusief Carmen. Het bijschrift luidde: "Samen met de familie de 70ste verjaardag van de beste papa, opa en man vieren. We houden van je papa."

De foto straalt vreugde en geluk uit. Ondanks de moeilijke momenten dit jaar is de familie meer dan ooit verenigd.

Het is hartverwarmend te zien dat ze deze speciale gelegenheid samen kunnen vieren. De familie steunt Carmen meer dan ooit.

De foto toont ook de veerkracht van Carmen. We wensen Carmen, Jean-Marie en de rest van de familie Pfaff alle geluk toe in de toekomst en hopen dat ze blijven genieten van speciale momenten samen, zoals deze bijzondere verjaardag.

Meer nieuws

Meer nieuws

.