Hoe één simpel zinnetje Pommeline van Temptation Island heel veel pijn heeft gedaan en 10.000 euro heeft gekost
WVDS
Hoe één simpel zinnetje Pommeline van Temptation Island heel veel pijn heeft gedaan en 10.000 euro heeft gekost
Foto: Instagram@pommelinetilliere

Hoewel het al van 2017 geleden is, zullen velen zich nog Pommeline Tillière herinneren door haar deelname aan Temptation Island. De blonde schone heeft sindsdien een heel parcours afgelegd, zowel professioneel als in haar privéleven.

Ze is heel open over haar privéleven en heeft momenteel een fanbase van bijna 350.000 volgers. Ze streefde jaren een schoonheidsideaal na waardoor ze zich waagde aan verschillende chirurgische ingrepen. De ene al succesvoller dan de andere.

Een operatie aan haar billen is haar heel duur komen te staan, zowel fysiek als het kostenplaatje om deze ingreep om te draaien. Toen een bepaalde verleidster de uitspraak deed dat Pommeline geen kont had, bleef achteraf door haar hoofd spoken, lezen we in Het Laatste Nieuws.

Haar operatie, die ze zelf wijt aan haar onzekerheid, heeft haar veel pijn en miserie opgeleverd, vertelt Pommeline in ‘Chasing beauty’. “Ik heb vooral ongelofelijk veel pijn gehad, en alles terugdraaien heeft me tienduizend euro gekost. Geld waarmee ik véél nuttigere dingen had mee kunnen doen.”

Over haar borstvergroting en neuscorrectie die ze liet uitvoeren is ze trouwens wel tevreden. Haar neuscorrectie liet de tattoo-artieste ook doen uit medische overweging. “Ik zal altijd zeggen dat ik blij ben met mijn borsten, maar niet iedere ingreep was geslaagd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.