Nick Bril laat voor het eerst van zich horen na tragisch ongeval
LHX
Nick Bril laat voor het eerst van zich horen na tragisch ongeval
Foto: VTM

Begin januari reed sterrenchef Nick Bril zijn stagiair Joe Claridge aan na een personeelsfeestje in The Jane. De man verkeert nog steeds in kritieke toestand.

Zo'n maand na het ongeval laat Nick Bril voor het eerst van zich horen. Op Instagram deelt hij een boodschap.

"Zoals velen van jullie wellicht hebben vernomen, is het nieuwe jaar op een dramatische manier gestart", begint hij. "Na een fijn moment met de hele Jane-familie is Joe, één van onze stagiairs, op een bijzonder tragische manier levensgevaarlijk gewond geraakt."

"Ik denk voortdurend aan Joe en zijn gezin, en heb de grootste hoop dat hij zo goed als mogelijk zal kunnen herstellen", laat hij weten. "Hij wordt geholpen door de beste medische professionals."

"De situatie blijft mijn volledige aandacht en zorg behouden. Uiteraard blijf ik ten volle meewerken aan het onderzoek dat gevoerd wordt."

"Het voltallige team van The Jane en onze naasten zijn enorm begaan met deze moeilijke situatie. Het begrip en de support van familie en vrienden, collega's, gasten en zelfs onbekenden had ik niet verwacht en geeft enorm veel moed."

 "Het team blijft het allerbeste van zichzelf geven. De gedeelde passie voor de culinaire wereld en de hospitality trachten we samen met veel eerbied professioneel te blijven invullen. Hopelijk mogen we spoedig gunstig nieuws vernemen vanuit het ziekenhuis", besluit hij.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nick Bril (@nickbril)

Meer nieuws

Meer nieuws

.