Voor Bart De Pauw is de maat vol: “Ik rapporteer ze”
ASX
Voor Bart De Pauw is de maat vol: “Ik rapporteer ze”
Foto: Photonews

Er is deze week al heel wat inkt gevloeid over Bart De Pauw. Aanleiding: de docureeks ‘Het proces dat niemand wou’ wordt na drie jaar nu toch uitgezonden op VRT CANVAS. “Met het uitstellen van de reeks hebben we het omgekeerde effect bereikt van wat we poogden”, klinkt het in een officieel persbericht van de openbare omroep.

Voor het eerst in zeven jaar doorbreekt ook televisiemaker Bart De Pauw het stilzwijgen. De afgelopen dagen kreeg de acteur weer heel wat bagger over zich heen. Op Instagram plaatste hij een oproep om de haatberichten achterwege te laten.

“Kunnen we afspreken dat we beleefd blijven tegen elkaar”, begint Bart zijn bericht. “Zowel de voor – als tegenstanders in deze zaak? Ik fotografeer alle haatberichten, ik rapporteer en verwijder ze”, gaat het verder.

Bart herhaalde nogmaals dat hij zijn excuses aangeboden heeft aan de slachtoffers, maar dat deze niet aanvaard werden. “Ik leef al jaren met de schaamte en de spijt van wat ik gedaan heb”, klinkt het. “Willen we op een positieve manier verder of blijven we baggeren”, besluit de programmamaker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.