Zwangere Eline De Munck heeft het erg zwaar
LHX
Zwangere Eline De Munck heeft het erg zwaar
Foto: Photonews

Eline De Munck is getrouwd met regisseur Michaël R. Roskam. Ze verwachten hun eerste kindje samen.

Op 10 oktober maakte Eline De Munck het grote nieuws bekend. "Baby Roskam op komst", schreef ze op Instagram, bij enkele beelden waarop haar bolle buik duidelijk te zien is.

De grote dag komt dichter- en dichterbij, en dat merkt ze elke dag. Zo deelde ze onlangs nog een ludiek filmpje waarin te zien is dat ze het knoopje van haar winterjas niet meer dichtkrijgt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Eline De Munck // Odette Lunettes (@elinedemunck)

Eline, die zaakvoerder is van het brillenmerk Odette Lunettes, is nog steeds hard aan het werk. Zo was ze dinsdag aanwezig op een sales event in Bordeaux.

Dat was niet bepaald makkelijk. Ze merkt hoe de baby in haar buik wel erg grote proporties aanneemt, laat ze weten in haar Instagramverhaal.

Ze deelt er een filmpje waarin ze op haar bed zit in haar hotelkamer. Ze heeft het duidelijk moeilijk en is volop aan het zuchten.

"Nog even mailtjes doen op mijn kamer", schrijft ze. "Maar oh boy, die baby laat geen ruimte meer voor mijn ingewanden. Ik heb het zuur. Dat wordt weer een heerlijke, slapeloze nacht."

Ook heeft ze noodgedwongen de knoopjes van haar kraag moeten openzetten. "De baby duwt mijn vorig lijf naar mijn kin, die daar nogal dubbel van wordt", schrijft ze eerlijk. "Zwanger zijn brengt echt de meest sexy versie van mezelf naar boven." Het is duidelijk: Eline is aan het aftellen! 

Eline De Munck
Instagram @elinedemunck

Meer nieuws

Meer nieuws

.