Duik in deze 3 dramaseries op Netflix: Eén seconde, en je kleeft aan je scherm
WVDS
Duik in deze 3 dramaseries op Netflix: Eén seconde, en je kleeft aan je scherm
Foto: Netflix

Voor wie houdt van drama's zijn er oneindig veel mogelijke series op Netflix om aan verslaafd te raken. Drama's met een humoristische twist, over sociale drama's en misdaad drama's. Hij stellen je 3 toppers voor.

Dead to Me - Christina Applegate speelt een depressieve weduwe die zich moeilijk kan aanpassen na de plotselinge dood van haar man. Linda Cardellini zie je aan het werk als de merkwaardig opgewekte nieuwe vriendin die ze ontmoet in een steungroep. De serie richt zich op de vriendschap die opbloeit tussen Jen (Applegate) en Judy (Cardellini) en verkent ook de aanhoudende effecten van verdriet en schuld en wat mensen opofferen om hun donkerste geheimen te bewaren. Als je van drama houdt met een vleugje galgenhumor, dan is het gitzwarte, morbide grappige Dead to Me echt iets voor jou.

Unbelievable - Deze dramareeks wordt gedragen door Toni Collette, Merritt Wever en Kaitlyn Dever en is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van het politieonderzoek naar een reeks verkrachtingen in Colorado en Washington. De serie zorgt voor een unieke benadering van de klassieke misdaadformule door veel aandacht te besteden aan de slachtoffers en de gebroken complexiteit van het Amerikaanse rechtssysteem.

Black Money Love - Dit is een Turkse misdaadserie die gaat over een politieagent, Ömer, en een juwelenontwerpster, Elif, die betrokken raken bij een mysterie rond de moord op hun geliefden. Ömer en Elif moeten samenwerken om de waarheid te achterhalen, terwijl ze ook gevaar lopen van een machtig crimineel netwerk dat op zoek is naar diamanten en geld. Ontelbare twists houden je op het puntje van je stoel. De serie combineert actie, romantiek, drama en spanning in een spannend verhaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

.