Gloednieuwe actieknaller nummer 1 op Netflix: Kijkers zijn het unaniem eens in eerste reacties
WVDS
Gloednieuwe actieknaller nummer 1 op Netflix: Kijkers zijn het unaniem eens in eerste reacties
Foto: Netflix

Sinds enkele dagen staat een nieuwe actiethriller online bij Netflix. Veel actie en een mysterieus verleden van een gewone lerares houdt gigantisch veel Netflixfans in de ban momenteel.

De reeks staat momenteel in België op de nummer 1 in de Netflix top 10.Wij stellen hem graag voor. Kijkers reageren superenthousiast.

“Het beste dat ik gezien heb in tijden!”, “Gisterenavond afgekeken, briljant”, “Ik ben er net klaar mee! Een goede korte serie, slechts 7 afleveringen, maar erg entertaining. Barcelona is prachtig, daar is het gefilmd”.

Who is Erin Carter? is een spannende zevendelige actieserie die op 24 augustus 2023 op Netflix is verschenen.

Erin Carter, gespeeld door Evin Ahmad, is een Britse lerares die in Barcelona woont met haar liefhebbende echtgenoot Jordi en haar jonge dochter Harper. 

Erin is erin geslaagd om een gewoon leven voor zichzelf op te bouwen in Santa Alma, een

fictieve chique gemeenschap aan de rand van de stad, totdat ze op een dag betrokken raakt bij een gewelddadige overval op de plaatselijke supermarkt. 

In haar eentje weet ze de overval te stoppen. Iets wat haar dochter met zeer veel vragen opzadelt.

En wanneer een van de overvallers beweert haar te herkennen, begint Erin's leven uit elkaar te vallen. Ze moet vechten om haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen... Maar is ze echt wie ze beweert te zijn?

“Terwijl Erin haar echte identiteit geheim probeert te houden, maakt ze vanwege Emilio een heleboel nieuwe vijanden. Het zorgt ervoor dat de thrillerserie om meer draait dan alleen haar verleden, waardoor er constant iets gebeurt.(...).”

“Erin heeft haar handen vol aan allerlei levensgevaarlijke situaties. En dat heeft gevolgen voor dochter Harper, met wie het langzaamaan steeds slechter gaat”, schrijft een recensent van Superguide Veronica over Who is Erin Carter?

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Erin Carter door Evin Ahmad, Jordi door Sean Teale, Harper door Indica Watson en Lena door Denise Gough.

Meer nieuws

Meer nieuws

.