‘Het is van dat: Volgers van Tanja Dexters op OnlyFans zijn niet meer tevreden over haar waardoor ze verrassend besluit neemt’
PMN
‘Het is van dat: Volgers van Tanja Dexters op OnlyFans zijn niet meer tevreden over haar waardoor ze verrassend besluit neemt’
Foto: Photo News

Tanja Dexters gaat binnenkort trouwen. Ze vond met Michaël de liefde van haar leven.

Tanja Dexters focust zich nu volop op haar nakende huwelijk. Daarnaast heeft ze ook een lucratieve bijverdienste op het platform ‘OnlyFans’.

Tanja plaatst daar pikante foto’s van zichzelf. Het probleem is dat haar fans niet meer tevreden zijn.

Zij willen dat Tanja veel verder gaat dan ze nu doet. Intussen heeft de blondine al heel wat abonnees weten te verzamelen.

Het heeft Tanja een verrassend besluit doen nemen. Ze stopt op ‘OnlyFans’.
(Lees verder onder de foto)

“Ik had er veel zin in, maar ik kan niet aan de verwachtingen van mijn abonnees voldoen”, legt Tanja uit aan Het Laatste Nieuws.

De fans willen meer, maar Tanja weigert om mee te gaan in dat verhaal. “Ze zijn uit op seksueel getinte foto’s, terwijl ik had gehoopt dat ik meer kon laten zien dan alleen sensuele foto’s.”

Tanja moest dus verder gaan dan ze oorspronkelijk wilde gaan of ze moest stoppen. Ze heeft voor de tweede optie gekozen.

“Ik zag het als een inkijk in mijn leven, maar ik moet nu vaststellen dat het niet het juiste platform is”, bedenkt Tanja zich. “Anderzijds besef ik steeds meer dat mijn grootste ambitie bij mijn gezin ligt, daarin vind ik rust.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.