Netflix bingetopper over familie die intern verscheurd raakt weet kijkers te raken: "Verrassend en meeslepend, een echte aanrader!"
WVDS
Netflix bingetopper over familie die intern verscheurd raakt weet kijkers te raken: "Verrassend en meeslepend, een echte aanrader!"
Foto: Netflix

Als je op zoek bent naar een serie die je boeit, ontroert en vermaakt, dan hebben wij op Netflix iets voor jou gevonden. Deze reeks mag je niet missen.

Monarca is een Netflix-serie die je meeneemt in de wereld van de tequila-industrie in Mexico. De serie draait om de familie Carranza, die al generaties lang een succesvol tequila-bedrijf runt.

"Monarca is een geweldige serie die je vanaf het begin in zijn greep houdt. De personages zijn complex en geloofwaardig. De plot is verrassend en meeslepend. Een echte aanrader!"

Maar de familie wordt verscheurd door interne conflicten, hebzucht en verraad. Wie zal de troonopvolger worden van het imperium? En tegen welke prijs?

De serie, die sinds 2019 op Netflix staat, bestaat uit twee seizoenen met elk negen afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten en zit vol spanning, drama en actie. Monarca laat je zien hoe de rijke elite van Mexico leeft, maar ook hoe ze te maken heeft met corruptie, geweld en onrecht.

De kijkers zijn enthousiast over Monarca. Ze roemen de kwaliteit van de serie, de acteurs en de sfeer. 

"Ik hou van Monarca! Het is een serie die je laat zien hoe het echt is in Mexico. Het is niet alleen maar glamour en luxe, maar ook veel strijd en pijn. De serie is heel goed gemaakt en de acteurs zijn fantastisch."

"Monarca is een van de beste series die ik ooit heb gezien. Het is een mix van drama, thriller en politiek. De serie toont de donkere kant van de macht en de gevolgen daarvan. Het is een serie die je aan het denken zet."

“Monarca is een verslavende serie die je niet wilt missen. Het is een serie die je laat kennismaken met de cultuur, de geschiedenis en de tradities van Mexico. Het is een serie die je laat genieten van de prachtige landschappen, de muziek en de tequila.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.