Sarah Puttemans verrast met ontboezeming over schoonvader Gert Verhulst
COS
Sarah Puttemans verrast met ontboezeming over schoonvader Gert Verhulst
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst hadden deze maand iets bijzonders te vieren. Sarah en Viktor zijn al drie jaar samen.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst leerden elkaar in de zomer van 2020 kennen. Sarah vertelde eerder al dat ze Viktor op een zomerbar in Frankrijk heeft leren kennen, maar dat verhaal blijkt een tikkeltje anders in elkaar te zitten.

Ze hadden namelijk eerst contact via Instagram. "Dat was eigenlijk heel grappig. Mijn ouders kenden Gert en Ellen voordien al, die waren al semi-bevriend. We waren in Frankrijk op vakantie en ze waren gaan eten en mama zei: 'Kom toch mee.'", vertelt Sarah bij '22 Minuten Stomme Vragen'.

Sarah ging mee, omdat er naast Gert en Ellen ook een heleboel andere familievrienden bij zouden zijn. "Gert zei eigenlijk tegen mij: 'Mijn zoon Vik komt morgen ook naar Frankrijk.' Ik had wel een benul wie hij was, maar ik was er totaal niet mee bezig, ik heb nooit veel naar tv gekeken. En dan heeft hij mij een berichtje gestuurd diezelfde avond, dus dat was best grappig", zegt Sarah.

Wat Viktor haar precies stuurde, weet ze niet meer. "Ik wou eens terug scrollen, maar wij hebben zoveel gesprekken in dm dat we dat niet meer kunnen vinden. Maar ik denk dat het zoiets was van: 'Hoorde dat gezellig was daarnet, kom anders eens mee iets drinken bij ons thuis.'"

Viktor wist dus over Sarah omdat Gert over haar verteld had. Met andere woorden heeft Gert hen eigenlijk gekoppeld. "Gert was de wingman", besluit Sarah. Daarna zijn ze ook effectief iets gaan drinken. Intussen zijn we meer dan drie jaar later.

Meer nieuws

Meer nieuws

.