Verhulstjes Fans van ‘De Verhulstjes’ is allemaal hetzelfde opgevallen bij Marie en Viktor in aflevering van zondag
PMN
Fans van ‘De Verhulstjes’ is allemaal hetzelfde opgevallen bij Marie en Viktor in aflevering van zondag
Foto: Play4

Elke zondag is er een aflevering van ‘De Verhulstjes’. Die kan je bekijken bij Play4. De fans is wat opgevallen bij Viktor en Marie.

Elke zondag is er een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. Hoewel elke aflevering vol zit met interessante gebeurtenissen en avonturen, hebben enkele fans zondag iets opgemerkt over de dynamiek tussen Viktor en Marie.

In de aflevering van zondag kregen de Verhulstjes de kans om te gaan kajakken in de prachtige Ardèche-regio.

De fans waren verheugd om te zien hoe de familie samen plezier had op het water, maar merkten op dat het kajakken voor Viktor en Marie een hele uitdaging leek te zijn. Ze worstelden duidelijk met de techniek en hadden moeite om vooruit te komen.
(Lees verder onder de foto)

Tot overmaat van ramp raakten ze ook nog eens vast in het water, terwijl hun vader Gert Verhulst moeiteloos door peddelde.

"Dat kajakken ging bij Viktor en Marie wel heel moeizaam", merken de fans op. "Ze zaten dan ook nog eens vast."

Hoe het ook zij, de tegenslagen van Viktor en Marie tijdens het kajakken maken de aflevering van 'De Verhulstjes' alleen maar boeiender.

Dus, of je nu een fan bent van 'De Verhulstjes' of gewoon nieuwsgierig bent naar het avontuurlijke leven van deze bekende familie, blijf elke zondag genieten van nieuwe afleveringen vol opwinding, grappige momenten en onverwachte wendingen.

Je weet nooit wat de Verhulsts als volgende zullen meemaken!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Verhulstjes (@deverhulstjes)

Meer nieuws

Meer nieuws

.