Verhulstjes Gert Verhulst schept duidelijkheid over 'De Verhulstjes': "Daarom zijn Jef en Sarah er niet bij"
COS
Gert Verhulst schept duidelijkheid over 'De Verhulstjes': "Daarom zijn Jef en Sarah er niet bij"
Foto: Play4

De familie Verhulst is vertrokken op een nieuw avontuur. In het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' zullen we de familie volgen tijdens een cruise naar Scandinavië.

De Verhulstjes vertrokken zopas met z'n vieren voor een luxecruise op het splinternieuwe schip MSC Euribia richting Scandinavië. Ze passeren Kopenhagen en verkennen de Noorse Fjorden in Hellesylt, Ålesund en Flåm.

Opvallend: de Verhulstjes reizen met vier. Viktors vriendin Sarah Puttemans en Maries vriend Jef Oomen blijven thuis. Sarah zal ook in de rest van het seizoen - dat ons onder meer meeneemt naar de Ardèche en Saint-Tropez - niet te zien zijn.

"Dat is een keuze die Vik en Sarah zelf maken", zegt Gert aan HLN. "Als ze in 'De Verhulstjes' hun opwachting willen maken, met heel veel plezier. Maar zolang ze het zelf niet zien zitten, om welke reden dan ook, respecteren we dat."

"Al zegt niets dat het in de toekomst niet zal gebeuren. Dat geldt trouwens ook voor Jef. Ze hebben daarnaast ook allemaal hun bezigheden. Het is al moeilijk genoeg om ons met vier bij elkaar te krijgen, laat staan met zes", aldus Gert Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.