Verhulstjes Grote hint over Sarah Puttemans in ‘De Verhulstjes’
PMN
Grote hint over Sarah Puttemans in ‘De Verhulstjes’
Foto: Instagram @sarahputtemans

Zondag start het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. Je kan het bekijken bij Play4. De familie heeft weer heel wat avonturen beleefd.

Aankomende zondag gaat het nieuwe seizoen van de realityshow 'De Verhulstjes' van start. Het programma is te zien op Play4 en belooft weer volop avonturen en belevenissen van de familie.

Er is één opvallende afwezige en dat is Viktor Verhulst zijn vriendin, Sarah Puttemans. Toch hint Viktor dat zij wellicht in de toekomst nog zal verschijnen in de serie.

In een recent interview legt Viktor uit waarom Sarah niet te zien is in 'De Verhulstjes': "Mijn vriendin en ik zijn niet samen te zien in de show, maar we zeggen ook niet dat dat nooit gaat gebeuren."
(Lees verder onder de foto)

"De show is eigenlijk begonnen toen we net samen waren en we vonden het toen het gezonds om zo te houden, om geen druk van buitenaf te krijgen. En dat heeft voor ons heel goed uitgepakt", vertelt hij tijdens het gesprek met RTL Boulevard.

Viktor vindt het ook fijn om nog even iets privé te houden en verder te genieten van zijn relatie met Sarah.

Hoewel Sarah voorlopig niet te zien zal zijn in 'De Verhulstjes' laat Viktor de mogelijkheid open dat dit in de toekomst wel kan gebeuren.

Dit houdt fans in spanning en laat ruimte voor speculatie over de mogelijke deelname van Sarah aan de succesvolle realityshow.
(Lees verder onder de foto)

Het eerste seizoen van de show ging van start toen Viktor en Sarah net samen waren. Sindsdien heeft ‘De Verhulstjes’ een grote groep fans vergaard die genieten van de familieavonturen.

Het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' belooft wederom veel plezier en opwinding met de toevoeging van nieuwe avonturen en uitdagingen voor de familie.

Fans zijn benieuwd wat dit seizoen in petto heeft en welke rol Sarah in de toekomst zal spelen. Voor nu moeten we geduldig afwachten, maar één ding is zeker: 'De Verhulstjes' blijft een populaire en boeiende reeks om naar uit te kijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.