James Cooke moet iets opbiechten: "Heb dat nooit verteld"
LHX
James Cooke moet iets opbiechten: "Heb dat nooit verteld"
Foto: Play4

De afgelopen tijd heeft James Cooke een heuse transformatie doorgemaakt. Dat heeft een opvallende reden.

In september viel het heel wat mensen op: James Cooke zag er opeens een stuk magerder uit. Hij was maar liefst zes kilo afgevallen.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws deed hij daar erg geheimzinnig over. Sporten had hij niet gedaan, want dat haat hij. "Dus een beetje van alles heb ik geprobeerd", klonk het.

Zijn goede vriend Gert Verhulst is de laatste tijd ook fel vermagerd. "Sinds mijn allerzwaarste moment ben heb ik 20 kilo verloren", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. "Ik heb 114 gewogen en ik weeg nu 94."

In hetzelfde interview moet James toegeven dat hij intussen weer even veel weegt als Gert, ook al is hij een stuk kleiner. Gert weet de reden daarvoor: James is opnieuw gestopt met roken.

James is niet erg blij met die onthulling. "Nu ben ik bang dat mensen allemaal naar mij gaan kijken", reageert hij. "Ik heb nooit verteld dat ik opnieuw begonnen was."

Inderdaad, enkele jaren geleden deelde hij af en toe op Instagram hoelang hij al gestopt was met roken. Dergelijke trotse berichten zijn al een hele tijd niet meer voorbijgekomen. Nu weten we dus waarom...

Elke keer als hij ernaar gevraagd werd in interviews, weigerde hij te antwoorden. Met Gerts hulp is de waarheid nu dan tóch aan het licht gekomen. "Maar voilà, jij is weer volledig clean", klinkt het bij hem.

Meer nieuws

Meer nieuws

.