Met de mond vol tanden: Gert Verhulst stomverbaasd door zoon Viktor Verhulst
COS
Met de mond vol tanden: Gert Verhulst stomverbaasd door zoon Viktor Verhulst
Foto: GoPlay

Viktor Verhulst zien we zondagavond weer in het nieuwste seizoen van 'De Verhulstjes'. Het Play4-programma is al toe aan een vijfde reeks.

Viktor Verhulst zocht de schijnwerpers lange tijd niet op. Na enkele tv-passages in 'Boxing Stars' en 'De Slimste Mens' ging Viktor in 2019 'Love Island' presenteren. Later volgde ook nog 'Temptation Island: Love or Leave'. Met Kobe Ilsen vormt Viktor het dj-duo 'Viktor & Kobe'.

In 'Open Kaart' met Robbert Rodenburg krijgt Viktor de vraag voorgeschoteld 'Waarop ben je het meest trots?'. "Ik heb eigenlijk nog maar één moment van trots ervaren in mijn carrière. Ik werkte toen als tourmanager voor Bumba bij Studio 100", vertelt Viktor.

"Ik had op een gegeven moment een idee om de kerstshow van 'Samson & Gert' te schrijven. Ik zeg dat tegen mijn vader: 'Ik heb een idee voor de kerstshow.'. Helemaal niet gelovend in dit project zegt hij: 'Ja, schrijf het eens op, hè.'", herinnert Viktor zich.

Viktor schreef z'n idee uit en leverde het bij vader Gert Verhulst in. "Hij was stomverbaasd over hoe goed dat was. Da's wel iets waarop ik heel trots ben. Sindsdien schrijf ik ook al die shows voor Samson. Dat is iets waarvan ik zelf niet wist dat ik het kon. Daarom ben ik daar wel trots op."

"Echt trots op presentatieklussen of tv-opdrachten ben ik eigenlijk nooit geweest", zegt hij nog. "Het is ook niet dat ik me daarvoor schaam. Helemaal niet. Maar zo'n gevoel van trots, ik heb dat niet zo snel", besluit Viktor Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.