Na ziekenhuisopname Sarah Puttemans: Nog meer slecht nieuws voor Viktor Verhulst
COS
Na ziekenhuisopname Sarah Puttemans: Nog meer slecht nieuws voor Viktor Verhulst
Foto: Play5

Viktor Verhulst verblijft momenteel op Tenerife. Daar starten de opnames van het nieuwe seizoen van 'Love Island', dat op 21 augustus van start gaat.

Op Tenerife kreeg Viktor Verhulst woensdag verontrustend nieuws. Viktors vriendin Sarah Puttemans werd woensdagavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. "Rond 17 uur heb ik mijn auto aan de kant gezet door een soort van verlamming in heel mijn lichaam", vertelde Sarah op Instagram.

"Ik kan niet beschrijven hoe eng dit was. Ik kon niet deftig spreken, kon mijn handen en benen niet meer bewegen", vertelt de influencer. Na een nachtje op de spoeddienst gaat alles volgens Sarah gelukkig weer goed. Al kunnen de dokters niet vertellen wat er juist met Sarah gebeurd is. 

Nu blijkt dat Viktor nog meer slecht nieuws te horen heeft gekregen. Hij verliest namelijk een van zijn jobs. Het showbizzmagazine 'Play Café' keert komend tv-seizoen niet terug bij Play4. Dat presenteerde Viktor afwisselend met Evi Hanssen, Tatyana Beloy, Celine Van Ouytsel, Mathias Vandenbulcke en later ook Celien Hermans.

"We willen nog wel in de wereld staan, dat doen we met 'De Tafel van Gert', maar voor de rest focussen we op grotere titels met impact die ook de moeite zijn om uitgesteld te kijken", zegt programmadirecteur Annick Bongers aan HLN. "De content van 'Play Café' is de dag nadien weg en we willen voortaan liever focussen op programma’s met een langere levensduur."

Anderzijds is er gelukkig ook leuk nieuws voor Viktor. Zo vonden de afgelopen maanden opnames voor het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' plaats. Daarnaast zal Viktor ook te zien zijn in het nieuwe reisprogramma 'De Expeditie - Groenland'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.