Sarah Puttemans heeft erg mooie woorden voor Viktor Verhulst op heel bijzondere dag
COS
Sarah Puttemans heeft erg mooie woorden voor Viktor Verhulst op heel bijzondere dag
Foto: Instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst heeft vandaag iets te vieren. De presentator en ster van 'De Verhulstjes' is jarig!

Viktor Verhulst viert op 1 augustus zijn 29ste verjaardag. Zijn vriendin Sarah Puttemans, die in juni 24 werd, zet haar vriend maar al te graag in de bloemetjes op deze speciale dag.

"Happy birthday to my love & soulmate. To many more epic memories! I love you", schrijft Sarah op Instagram bij een reeks foto's Viktors afgelopen levensjaar. Hij laat meteen een hartje achter onder de foto's.

(Lees verder onder de foto.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

Sarah en Viktor leerden elkaar in de zomer van 2020 kennen. In oktober maakten ze hun relatie officieel, maar pas in februari stelde Viktor iedereen via sociale media voor aan de dame die zijn hart sneller deed slaan.

Viktor en Sarah hielden hun relatie lange tijd grotendeeld privé. Af en toe deelden ze een foto van elkaar op sociale media. Intussen duikt Viktor veel vaker op in Sarahs vlogs. Samen in 'De Verhulstjes' verschijnen, daarvoor passen Sarah en Viktor voorlopig.

Ondanks een drukke agenda brachten Sarah en Viktor deze zomer quality time door. Viktor bezocht Sarah een paar dagen op haar gezinsvakantie op een luxejacht en Sarah ging haar vriend afgelopen weekend aanmoedigen op Tomorrowland, waar Viktor & Kobe achter de draaitafels stonden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.