Verdwijnt 'De Tafel van Vier' dan toch? Gert Verhulst krijgt plots verrassend nieuws van zender Play4
COS
Verdwijnt 'De Tafel van Vier' dan toch? Gert Verhulst krijgt plots verrassend nieuws van zender Play4
Foto: GoPlay

Gert Verhulst mag nog even van vakantie genieten voor hij er vanaf september weer invliegt. Er staat hem namelijk een nieuw talkshowseizoen te wachten.

Gert Verhulst is bij Play4 de talkshowhost bij uitstek. Eerst was er met James Cooke 'Gert Late Night' op de Evanna, waarvan maar liefst acht seizoenen gemaakt werkden. Daarna werd tijdens de coronapandemie de nieuwe talkshow 'De Cooke & Verhulst Show' bedacht. Daarvan werden drie seizoenen gemaakt.

In mei 2022 besloten Gert en James dat het tijd was voor iets nieuws. James ging zich focussen op zijn soloprojecten, waaronder 'Extreme Makeover Vlaanderen' en 'James De Musical'. Gert kon toch geen genoeg krijgen van de talkshow. In september 2022 zag 'De Tafel van Vier' het levenslicht bij Play4.

In 'De Tafel van Vier' ontving Gert het afgelopen jaar van maandag tot en met donderdag een heleboel interessante gasten aan zijn tafel. Het programma kende een uitdagende start nadat in de eerste aflevering het n-woord meermaals werd gezegd in een woke-discussie. Een redacteur stapte op en Gert ging door het stof.

Ondanks alle heisa bleef de talkshow op antenne en was Gert tot en met 11 mei te zien. Hij maakte al twee seizoenen en 120 afleveringen van 'De Tafel van Vier'. Eerder werd al bekendgemaakt dat de talkshow in september zou terugkeren. Nu blijkt dat toch niet het geval. Of toch niet helemaal.

'De Tafel van Vier' ondergaat namelijk een makeover en gaat vanaf september door het leven als 'De Tafel van Gert'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Er nemen - net als de laatste weken het geval was - niet langer vier maar zes gasten plaats aan tafel, waarvan telkens drie tafelspringers die elkaar afwisselen. Gert kreeg meteen te horen dat de talkshow sowieso al verdergaat tot aan de kerstvakantie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.